~Katsojat~

~Translate~

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Shoe paradise


Suhteistakin on hyötyä! Nimittäin eräs äitini tuttu lahjoitti säkillisen vaatteita sekä kenkiä meidän perheellemme. Olin aivan innoissani, sillä tällä kyseisellä lahjoittajalla on erittäin hyvä maku, joten tämä meinaa sitä, että kengät sekä vaatteet tulevat kaikki olemaan minun mieleisiäni, aivan mahtavaa!

Vaate –ja kenkäsäkkejä oli järjetön määrä, joten päätimme aloittaa tänään kengistä ja jättäisimme vaatteiden penkomisen huomiseen. Pinosimme kaikki kengät lattialle, jotta nämä olisivat kaikkien kiinnostuneiden nähtävissä eli minun, äitini ja kolmen muun pikkusiskoni.

Kun sitten kaikki kengät oli purettu maahan, alkoi vipinä ja vilske. Katselimme ja sovitimme joka ikistä kenkäparia, mutta yllätykseksemme (ehkä minun mielekseni ) kaikki nämä kengät olivat kooltaan 39. Pikkusiskojeni jalkojen koot ovat 26, 35 ja 41, äitini jalka on 36 ja tatadadaa minun jalkani ovat kooltaan juuri se 39!

Olin aivan innoissani, sillä kaikki kengät mahtuisivat vain minulle. Kuitenkin samaan aikaan myös harmitti toisten puolesta kun heille ei sopivia kenkiä olisi. No, päätimme sitten, että vaatteissa muut ovat etuoikeutettuja. Se on reilua peliä!

Olen kuitenkin aivan haltijoissani! Kenkäkasassa oli kuitenkin muutama koko mitkä olivat minulle hiukan isoja mm. leveydeltään ja muutama oli pari oli korjattava, sillä niissä olivat mm. soljet kuluneet puhki. Loppujenlopuksi löytyi kuusi aivan ihanaa kenkäparia. Joukossa suurin osa oli sandaaleja sekä myös yhdet ballerinat ja kolmet aivan ihanat korkokengät!

Sain itselleni kaikki nämä upeat kengät ja aivan ilmaiseksikin. Kiitos tästä kuuluu äidin ystävälle! En malta odottaa kesää, milloin pääsen käyttämään näitä kenkiä aina päivästä toiseen!
Nämä korkokengät osoittautuivat lempi kengikseni!


Jasmin

2 kommenttia:

 1. Tosi kivoi kenkii ja varsinkin noi viidennet on ihanat! ♥

  http://evalona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Itsekkin pidän kovasti ja nämä ovatkin tällä hetkellä minulla jatkuvassa käytössä!(:

   Poista

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: