~Katsojat~

~Translate~

torstai 9. toukokuuta 2013

Uutta ilmettä(kö) kynsiin


Tänään näin helatorstaina kun ei ollut minkään laista tekemistä päätin laittaa kynteni uuteen uskoon. Kynteni olivatkin hyvin tylsät, sillä en ole lakannut niitä vähän aikaan silkan laiskuuden takia, joten nyt siis on korkea aika pistää väriä kynsiin!

Mietin tovin miten kynteni laittaisin. Lakkaisinko ne vain yhdellä värillä vai lisäisinkö niihin myös kuvioita vai timantteja...hmm...Kun on mistä valita, niin päätös on todella vaikea, sillä kaikkea haluaisi kynsiinsä, mutta kuitenkin kohtuudella.

Loppujen lopuksi päätin värjätä kynteni yhdellä värillä. Katselin kynsilakkapurkkejani ja näin mietin minkä värin oikein valitsisin. Jälleen kerran olin kahden vaiheella, sillä ihastuin vaaleanpunaiseen sekä turkoosiin. Taas oltiin samassa sopassa valinnan suhteen...hmm...tämä vain oli vaikeampi valinta, sillä pidin kovasti molemmista väreistä.
Vaaleanpunainen on Yves Rocherin ja turkoosi Flormarin.
En päässyt koskaan yhteisymmärrykseen itseni kanssa värin suhteen, joten päätin testata molempia väriä. Lakkasin turkoosia väriä omiin kynsiini ja siskoni suostui koekanuunaksi ja lakkasi omat kyntensä vaaleanpunaisiksi. Näin näkisin kumpi väri olisi mieleiseni.  Vinkki: kynsilakka on aivan toisen näköinen kynsiin lakattuina kuin purkista katsoen, sillä väri muuttuu vaaleammaksi kun väriä levitetään kynsiin. Värin saa kyllä tummemmaksi kun lakkaa kynnet pariin otteeseen.

Katsellessani kynsiämme hetken tajusin niiden näyttävän hyvinkin tylsiltä ja yksinkertaisilta, joten siitä sainkin idean lisätä johonkin sormen kynteen glitteriä. Omistan vaaleansinisen väristä glitter kimalletta, minkä olen aikoinaan ostanut Tiimarista. Tämän ostaessani ajatukseni oli käyttää tätä vain askartelu puuhissa, mutta eipä kauankaan kun glitteriä nähtiin kynsissäni. Suunnitelmissani olisikin ostaa aikanaan muita värejä Tiimarin suuresta glitter kimalteen valikoimasta. Ehkä kivoja värejä voisivat olla kulta, lila, punainen...

Näin teemaan sopien olen kuullut eräältä ystävältäni mielenkiintoisen jutun kynsien suhteen. Kun lakkaa nimettömän kyntensä eri värillä kuin muut sormen kynnet, niin sanotaan että tämä henkilö on naimisissa kaikkien ihmisten kanssa keillä on kynsissään kyseisen väristä lakkaa. En ole koskaan kuullutkaan tätä asiaa, mutta se oli minusta aika hauska juttu! Senpä takia pikkurillistäni tuli tämä erikoinen kynsi ja tähänhän tämä taru ei pädekään!  VS.Loppupeleissä molemmat värit kuitenkin näyttivät aivan ihanilta enkä osaa millään päättää millä värillä sitten loppujenlopuksi kynteni värjäisin, joten vuorostaan heitänkin tämän haasteen teille:

"Kumpi väri on sinun suosikkisi turkoosi vai vaaleanpunainen?"


Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: