~Katsojat~

~Translate~

torstai 9. toukokuuta 2013

Viikon asuTämän kertainen asu on minun käsitykseni mukaan Italian perukoilta. Italia on kyllä yksi näistä maista missä olisi ihana käydä turisti lomalla. Olen kuulut maan kauneudesta ja upeista rakennuksista. Tämä saakin minut vain entistä enemmän haluamaan mennä kokemaan kaikki tämä ihanuus! Näin ohimennen vielä Italian kieli on minusta hauskan kuuloista ja tavallaan myös kaunistakin ja se onkin yksi näistä kielistä mitä olisi mukava osata.

Siirrytäänpä sitten päivän aiheeseen eli kuvan asuun mikä onkin minusta aivan ihana niin kuin kaikki tähän asti julkaisemani viikon asut. Tämä asun mekko on minusta hyvin naisellinen ja elegantti. Selaillessani kuvia pysähdyin välittömästi tähän kuvaan, sillä hameen erikoinen leikkaus oli sellainen mihin en ole ennen törmännytkään. Se kuitenkin toimii hyvin tässä mekossa ja sopii varsinkin naisille keillä on näyttelemisen arvoiset sääret! Väriyhdistelmä mekossa on ihanan tyttömäinen ehkä vaaleanpunainen väri saa sen aikaan, mutta sininen ja vaaleanpunainen sulautuvat toisiinsa täydellisesti.

Toinen asia mihin ihastuin asussa olivat kengät. Ne ovat minusta erittäin hauskat, mutta eivät kuitenkaan herätä suurta huomiota esim. värillään vaan itse mekko saa hoitaa sen asian. Vinkki: kenkiä, missä on nilkkanauha, sopivat pitkille naisille, sillä tämä saa lyhyet ihmiset näyttämään entistä lyhyimmiltä, sillä tämä nauha ns. katkaisee pituuden.

Vinkki: Asusteet viimeistelevät asusi. Tässä kokonaisuudessa on käytetty yksinkertaisia koruja, sillä itse mekko on hyvinkin värikäs ja erikoinen. Mukaan on vielä lisätty yksikertainen käsilaukku sopien teemaan.
Eipä kestä kauankaan kun mekin pääsemme hillumaan tuonne ulos, sillä aurinko alkaa jo pilkistää auringon takaa ja kesäkin on jo matkalla tänne. Toivottavasti kesä saapuu pian, sillä odotan itse sitä hetkeä kun pääsee tai miltei joutuu vaihtamaan kesävetimet ylleen ja pääsee heittämään talviturkkinsa tiehensä!

"Kesää odotellessa"

Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: