~Katsojat~

~Translate~

perjantai 15. maaliskuuta 2013

~Asukokonaisuus N° 13~


Pysytelläänpä edelleen musta-valko teemassa.

Elikkä päälläni on jo tuttu silkkipaita sekä vähemmän tuttu raidallinen hame.
Olen nostanut hameen vyötärölle asti tuomaan pituutta, mutta sen voi toki pitää myös alhaalla lantiolla eikä nostaa näin ylös, maku kysymys.

Raidathan ovat tehneet paluun taas markkinoille, jos ei vielä näy, niin ainakin kevään mallistossa tulee näkemään raitoja, jos lupaukset pitävät paikkansa. Varsinkin cat walkeilla raidat ovat suuressa suosiossa nykyään.

- Vaakatasossa olevat raidat kasvattavat leveyttä ja päinvastoin pituussuunnassa taas pituutta.
Tämänkertainen asu on siis ilmiselvästi kesä käyttöön ja mukavakin varsinkin, jos on luvassa kuumia kesäpäiviä.

Asu on kuitenkin hieno ja hieman juhlallinenkin, sillä silkkipaita saa aikaan sellaisen tunnelman, niin voihan tätä asua käyttää myös esim. juhlatilaisuudessa, kokouksessa ym. Halutessaan pistää päälleen vain jakun/bleiserin, jos ei paljain hihoin halua lähteä liikenteeseen.
Sitten vielä laukku kainaloon (punainenkin laukku olisi tähän asuun aivan mahtava, sillä se toisi vähän väriä asuun ns. silmän kiintopiste) ja eikun menoksi!
Paita~ H&M
Hame~ Seppälä
Korvakorut~ Glitter
Rannekoruja






Jasmin Guessous




***


2 kommenttia:

  1. En tiennyt, että oot näin ajan tasalla muodissa! Hyvä, että ootkin pannu merkille noi mustavalkoraidat. Ensin ajattelin, kun joka lehdessä noita nyt on, että eikohän nuo ole jo nähty. Tässä sitä kuitenkin ollaan haluamassa pystyraitapöksyjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, joo no ainakin sellaisen käsityksen olen itse saanut juuri näistä mustavalko raidoista.:D Ja osta ihmeessä, sopivat varmasti! (:

      Poista

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: