~Katsojat~

~Translate~

torstai 21. maaliskuuta 2013

~Näin valitset sävyihisi sopivan huulipunan~


Kermanvaalea

careyNappipuna natsaa hiusten ja ihon väreihin. Hehkuvan oranssi huulipuna on hyvä valinta näyttelijä Carey Mulliganille.



Käytä: Lämpimän vaalealle iholle sointuvat parhaiten pehmeät ja murretut sävyt. Kokeile kullalla taitettuja nudevärejä, hempeää korallia, persikkaa ja kuparinpunaista oman ihonsävysi mukaan. Jos olet näyttävämpien värien ystävä, oranssiin vivahtava joulunpunainen on sinun valintasi.
Vältä: Jos punaat huulesi heleällä sävyllä, raikasta myös kasvojen ilmettä poskipunalla. Pelkkä maapuuteri tai rusehtava poskipuna ei tuo kasvoille hehkua.

Posliinipinta

Näyttelijä Alexis Bledel on viileä sinisilmä, jota pukevat pinkit huulet.
 
Käytä: Viileän vaalealle iholle varmoja värejä ovat heleät ja raikkaat pinkit, vadelmanpunaiset ja roosat. Myös kirkkaanpunainen huulipuna tulee upeasti esiin kalpean kuulasta ihoa vasten, kunhan iho on tasainen. Jos haluat satsata näyttäviin huuliin, jätä silmämeikki kevyeksi.
Vältä: Unohda kellertävät ja oranssinpunaiset sävyt, sillä ne näyttävät helposti tunkkaiselta. Myös liian sinertäviä tulee karttaa, koska ne korostavat ihon punaisuutta.

Lumikki

Fuksian värinen puna korostaa kauniisti laulaja Katy Perryn vaaleaa ihoa ja tummia hiuksia.
Käytä: Tummatukkaisen mutta vaaleaihoisen selkeät piirteet korostuvat parhaiten fuksian, viininpunaisen ja kanervan sävyillä. Tummien punien kanssa siisteimmän ja pysyvämmän lopputuloksen saat käyttämällä rajauskynää. Tarkista kuitenkin, että myös kynän sävy on viileä. Muuten huulipunan sävy voi muuttua ja taittua väärän sävyiseksi.
Vältä: Lämpimät kelta-, oranssi- ja ruskeapohjaiset värit sammuttavat helposti ihosi heleyden. Jos kasvoillasi on epäpuhtautta, varo myös liian vaaleita sävyjä.

Hunajainen hipiä

Näyttelijä Leighton Meesterin lämpimän väriseen ihoon istuu syvän sävyinen puna mainiosti.

Käytä: Ympäri vuoden päivettyneen näköinen iho kestää hyvin tummat ja kirkkaatkin sävyt. Suosi lohenpunaista, puolukkaa ja ruosteenpunaista. Sinä kuulut niihin onnellisiin, jotka voivat vetää huuliinsa räväkän sokkivärin ilman muuta meikkiä – ja se näyttää hyvältä.
Vältä: Kylmät, kuten pinkki- ja liilapohjaiset värit, tekevät ihosta samean. Huulten kunto paljastuu tumman punan alta näkyvämmin kuin vaalean, joten ota huulirasva tehokäyttöön.

 

Oletko viileä vai lämmin?

  • Viileäväritteisellä on yleensä vaalean kuulas iho ja siniset tai harmaat silmät. Lämminsävyisen hipiä on pehmeän kermainen, ja se myös ruskettuu helposti. Silmät ovat vihertävät tai ruskeat.
  • Jos et tiedä kumpaan joukkoon kuulut, kurkkaa käsivarsien sisäpuolelle. Jos verisuonet kuultavat sinertävinä, ihosi on viileäsävyinen. Lämpimän ihon suonet ovat vihertävämmät ja vähemmän näkyvillä.

  • Käytätkö mieluummin hopeisia vai kultaisia koruja? Hopea saa viileän ihon näyttämään kirkkaalta, kun taas kulta samentaa sitä helposti. Lämminsävyistä ihoa kulta hehkuttaa entisestään.
(MeNaiset)

    Jasmin Guessous



    ***

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti

    ~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
    ~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
    ~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: