~Katsojat~

~Translate~

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

~Timanttijaiset -täyttä juhlaa~


Tänään olin mummin ja vaarin timanttijaisissa. Timanttijaisethan pidetään 60 vuoden liiton johdosta ja tuolloin kutsutaan koko suku ja tuttavat yhteen juhlistamaan tuota suurta hetkeä.
Minut ja perheeni kutsuttiin mm. näihin juhliin ja ne alkoivat kello 14.00 ja päättyivät noin kello 17.00.  Mummi ja vaari asuvat pihassamme ei siis kirjaimellisesti pihassamme vaan heidän talonsa on samassa pihassa kuin meidänkin eli jaamme pihan keskenämme, (:D) joten pystyimme lähtemään kotoa noin viisi minuuttia ennen juhlien alkua.

Kun sitten saavuimme paikanpäälle juhliin meitä odottivatkin vastassa ystävälliset hymyt ja lämpimät halaukset. Mummi ja vari olivat ottamassa vastaan vieraita ovella. Vieraita oli kutakuinkin kutsuttu noin 20 henkeä meidät mukaan lukien.

Enne varsinaisten juhlien alkua vieraat pitivät puheita sekä antoivat tuomat lahjansa. Yksi hauskimmista puheista sekä lahjoista oli nuorten pitämä. He anoivat mummille ja vaarille lahjaksi hiiltä, sillä hiilihän on yksi aineksista mistä timanttia valmistetaan. He antoivatkin sitä suuren muuttolaatikollisen verran. Näin talvella siitä onkin hyötyä, jotta saa pidettyä talon lämpimänä kylminä iltoina. Lahja oli minusta niin mainio, hauska ja hyvin kekseliäskin!

Kun meille sitten näytettiin istumapaikkamme ja kerrottiin päivän ohjelma, niin tuota pikaa pöytiimme alettiin tarjoilla alkuruokia. Alkuruokana oli erilaisia kylmiä kaloja (nam), sekä salaattia, perunaa ja ruisleipää. Se oli todella herkullista. Juomina tarjoiltiin vettä, kotikaljaa sekä maitoa. Itse kallistuin maidon puoleen sekä veden, sillä kotikalja ei ole oikein minun mieleeni.

Pääruuan jälkeen oli alkuruuan aika. Alkuruokana oli herkullista lihaa sekä perunaa ja lisukkeena salaattia. Oli muuten vielä punaviinikastiketta sekä sienikastiketta lihan lisukkeena sekä salaatille oli myös omansa.
Kun vatsat olivat täynnä näistä herkullisista ruuista, niin sitten oli pieni muotoisen ohjelman vuoro. Ohjelmassa oli pöytäkeskeinen tietovisa koskien mummia ja vaari. Voittaja pöytä pääsi ensimmäiseksi kakkupöytään ja kuulemma kakkua oli vielä ”vähän”, joten kannatti pelata hyvin.

No kuinkas sitten kävikään… meidän pöytä sai kaiken kaikkiaan kolme pistettä, kun muut keräsivät itselleen jo kymmeniä eli hännillä oltiin. Mitäs tämä oikein kertookaan meistä… (:D)

Kakkua kuitenkin saatiin ja vieläpä kinuskikakkua sekä tarjolla oli myös lusikkaleipiä sekä pienenpieniä kermaisia leivoksia. Todella hyvää oli ja kun itse vielä olenkin tällainen ”herkkupeppu”, niin vatsaani mahtui pari palaa kakkua sekä muutama hassu keksikin. Juomina tarjoiltiin edelleenkin samoja juomia sekä lasten mieleen myös limuakin eli minun.

Loppuillasta juttelimme muiden vieraiden kanssa sekä kiertelimme taloa kunnes sitten alkoi tulla myöhä ja olikin korkea aika poistua toisten nurkilta omien kotiemme nurkkiin.
Oli mukava ilta ja kivaa vaihtelua näin viikonloppuun!


Alla on kuvia tuon päiväsen pukeutumisestani, kampauksestani sekä meikistäni:

Vaatteet:
Minulla oli siis päälläni nämä vaatteet:
Mekko~ H&M
Bolero~ H&M
Mekkohan on kesämekko, mutta se käy yhtä hyvinkin myös kahvitteluun, pukee vain jonkun tunikan päällensä, niin se saa asun näyttämään paljon juhlallisemmalta.
Pantterikuvio on minusta hauska ja pirtsakka senpä takia sen myös ostinkin.

Otin kuvan myös ihan mekosta ilman boleroa ylläni. Tulloin mekko näyttää täysin erilaiselta ns. kesäiseltä ja rennolta eikä välttämättä niin juhlalliseltakaan.

Meikki:

Meikkini on minun ns. perusmeikkini, sillä meikkaan näin esim. kouluuni.
Tälläinen meikki sopii hyvinkin juuri kyseisiin juhliin kuin kauhean räikeät meikit taas eivät välttämättä.
Yksinkertainen meikki kokonaisuudessaan.
Minulla on: Lorealin meikkivoidetta, Yves Rocherin puuteria, Yves Rocherin kulmakynä, kajaali, luomiväri sekä ripsiväri.
Silmiini laitoin luomiväriä. Väreinä olivat ruskea, beige sekä musta, mutta laitoin väriä vähän ja hyvin haaleasti.
Vedin myös kajaalilla itselleni pitkän viivan yli luomeistani.

Kampaukseni:

Kampaukseni oli klassinen nuttura takaraivossa.
Tein kyseisen nutturan nutturavalkilla, mistä olenkin jo aikaisemmin kertonut blogissani.




Jasmin

2 kommenttia:

  1. Selailin tätä sun blogia ja nyt pisti silmään sana tunika. Tunika on pitkä paita, lähes mekko. Tuo kyseinen vaate joka sinulla on päälläsi on kylläkin bolero eikä tunika ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, mietinkin pikään kumpi se mahtaa olla kun minulle tunika ja bloero on sama asia vaikka se ei kyllä näin oikeasti olekaan!;-D
      Mutta bolerohan se on, kiitos korjauksestasi, sillä virheitähän minulla sattuu ja se on hyvä, jos niitä korjataan!(-:

      Poista

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: