~Katsojat~

~Translate~

maanantai 25. maaliskuuta 2013

~Viikon asu~


Näin kesä teemaa jatkaen löytyi tällainen asu yhdistelmä.
Tekee oikein itseäkin mieli pukea shortsit jalkaan ja topin ylleen ja lähteä tuonne ulos heilumaan… mutta kun on talvi, joka vielä tuntuu kestävän ikuisuuden eikä koskaan tunnut väistyvän pois kesän tieltä. Odotan kovasti kevään tuloa, sillä se on minusta parasta mahdollista aikaa.
Siirrytäänpä sitten asiaan eli tämän viikon asuun, mikä minun tietojeni mukaan on edelleenkin Amerikan tienoilta. Asu onkin ihanan värikäs mitkä sopivatkin vielä todella hyvin yhdessä käytettyinä.
Näin ohimennen omistan itsekin samankaltaiset shortsit, mutta vain beigen väriset, mutta kyllä minulle kelpaisi myös nuo oranssit tuomaan väriä myös minunkin asuuni.
Itsehän en oikeastaan käytä kauheasti värejä vaatteissani vaikka oikeastaan rakastan juuri niitä, mutta kun kurkkaa vaatekaappiini, niin ei todellakaan kauhean värikkäältä näytä. Senpä takia tämän kevään ”must do” on käydä värikkäällä shoppailu reissulla tänä kesänä!
Kun on näin ”tiukat” ja korkeavyötäröiset shortsit, niin silloin sopii käyttää juuri löysää paitaa, sillä se tekee asusta rennon näköisen sekä näyttää ja tuntuu mukavalta päällä varsinkin näin kuumina kesä päivinä on kiva käyttää ”ilmavia” vaatteita.
Näyttävä koru kaulassa tekee ”perus” paidasta kiinnostavamman ja antaa asulle ns. enemmän asennetta.
Jalkaan vielä klassisen väriset korkokengät ovat täydellinen päätös tähän asuun, sillä muuten asusta saattaisi tulla ns. liian räväkkä, jos olisi valinnut esimerkiksi sinisen väriset kengät.
Näin on hyvä, näin on täydellinen!
Jasmin Guessous
***

1 kommentti:

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: