~Katsojat~

~Translate~

tiistai 19. maaliskuuta 2013

~Muotitietoinen~


Tämän kertainen muotitietoinen on…

Tyra Lynne Banks
Hän syntyi 4. joulukuuta vuonna 1973 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on yksi tunnetuin yhdysvaltalainen malli, televisiokasvo, talk show -juontaja, laulaja sekä näyttelijä. Tyra Banks on maailmalla myös tunnettu tummaihoinen malli ja neljänneksi eniten ansaitseva huippumalli. (53,5 miljoonaa dollaria.)
Banks sai ensimmäisen mallisopimuksen Elite-mallitoimistolta kun hän oli 17-vuotias. Hänen lahjakkuutensa huomattiin pian ja hän pääsi catwalkeille Pariisiin, Lontooseen, Milanoon ja Tokioon, Versacen ja Dolce & Gabbanan mallina. Muita tunnettuja mallisopimuksia hän on allekirjoittanut mm.  Pepsin, CoverGirlin, Niken, Yves Saint Laurentin ja Tommy Hilfigerin kanssa ja poseerannut esimerkiksi Ellen, Cosmopolitanin ja Voguen kansissa. Hän voitti VH1:n tittelin eli ”Vuoden huippumalli” tittelin vuonna 1997. Banks muistetaan myös silikoni-implanttien vastustajana. Mistä minä olen myös täysin samaa mieltä ja täysin hänen puolellaankin.

Tyra Banks tuottaa, tuomaroi ja juontaa Huippumalli haussa (America's Next Top Model) TV-sarjaa. Tämän kautta hän tuli tunnetuksi minulle ja seuraan edelleenkin tätä sarjaa aina kuin mahdollista.
Hän on esiintynyt sivuosassa Michael JacksoninBlack or White” -musiikkivideolla ja George Michaelin musiikkivideolla ”Too Funky”.

Banks on seurustellut monien miesten kanssa mm. John Singleton, sijoittaja Craig Davis on yksi heistä sekä koripalloilija Chris Webber ja laulaja Seal on nähty olleen Tyran kanssa.
Banks lopetti uransa catwalkilla vuonna 2005, mutta ilmoitti vielä kuitenkin poseeraavansa lehtien kansikuvissa. Tavallaan harmittaa kun hän lopetti, sillä hän antoi aina catwalkeilla persoonansa näkyä, minkä takia hän erottui muista malleista positiivisella tavalla ja oli aina myöskin mukava katsella hänen menoaan ja mahtavaa kävelyään.

Painonsa takia Tyra Banks on jakanut mielipiteitä, hän on rikkonut mm. Hollywoodin kauneusihanteita olemalla normaalipainoinen, eikä nollakokoa, niin kuin monet mallit tahtovat olla. Banks onkin kertonut rakastavansa omaa vartaloaan. Vuonna 2007 hän kuitenkin laihdutti n. 15 kiloa hänen painostaan nousseen kohun jälkeen.

Banks on minun yksi suositumpia malleja. Arvostan häntä ja hänen mielipiteitään, sillä monissa hänen kommentoimissa asioissa olen ollut täysin samaa mieltä hänen kanssaan.
Hän ei ole ns. tavallinen malli vaan todella positiivinen eikä ota malli maailmaa ns. pakkomielteisesti, sillä monilla on varmasti käsitys siitä, että mallit ovat todella laihoja, mutta juuri Tyra onkin muuttanut tämän käsityksen vääräksi. Hänhän on normaalipainoinen ja tuon kautta hän jakaakin parempaa kuvaa nuorisolle todellisesta mallimaailmasta, mikä on minusta ihana asia ja hyvin arvostettavaa sekä rohkea veto.
Hän uskaltaa olla erilainen, hän uskaltaa olla oma itsensä ja siitä juuri pidän hänestä.
Alla vielä ”muutama” kuva Tyra Banksista:

 
Tämä kuva on otettu Tyran ollessa 17-vuotias ja tulloin hän aloitti virallisesti mallityönsä.
 
 
 
Yksi lehtien kansikuvista missä Tyra Banks on ollut poseeraamassa.

 
Tässä oli sitten tämänkertainen muotitietoinen. Kukakohan mahtaa olla seuraava, se jää nähtäväksi…




Jasmin Guessous


***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: