~Katsojat~

~Translate~

perjantai 15. maaliskuuta 2013

~Viikon asu~



Kesää odotellessamme!

Olen jo kovasti odotellut kesää ja miettinyt tulevia kesävaatteitani varsinkin, jos täytyy ostella jotain uutta mm. bikinit, shortsit, t-patoja, mekkoja jne. tästä tulisi järjetön lista, jos alkaisin luetella kaikki haluamani vaatteet, mutta siinä ne olivat kuitenkin pääpiirteittäin.
Tämän viikon asu onkin hyvin kesäinen ihan vaatteiden perusteella sekä kun katsoo kuvan maisemaa. (tässä sitä alkaa jo ihan haaveilla kesästä)

Kuitenkin aivan ihanat vaatteet ja toivottavasti tulevat kesä vaatteeni. Niin kuin olen jo aikaisemmin kertonutkin, että rakastan kauluspaitasia paitoja ja juuri tämän kuvan paita on aivan täydellinen ja olisin ikionnellinen, jos joskus, joku päivä kävelisin tuolla kadulla tämä paita ylläni, aivan ihana kerta kaikkiaan!
Sitten vielä upeat tummanvihreät shortsit tuovat asuun väriä ja eloa. Itse en oikeastaan omista yhtäkään vaatekappaletta, mikä olisi väriltään tummanvihreä, joten jos saisin hankittua nämä housut, niin tuolloin vaatekaapissani olisi edes yksi väri lisää, mutta kerrassaan ihana, kaunis, mutta kuitenkin hyvin yksinkertainen asu Amerikan suunnilta.




Jasmin Guessous
***

6 kommenttia:

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: