~Katsojat~

~Translate~

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Dipatut hiukset –unelmani


Haluaisin uutta lookia hiuksiini ja olenkin jo kauan miettinyt erilaisia vaihtoehtoja mitä voisin kokeilla. En kuitenkaan halua leikata hiuksiani, sillä haluan niiden kasvavan hyvinkin pitkiksi. Hiukseni ovat tällä hetkellä hyvinkin latteat ja tylsät (kerron tarkemmin hiuksistani tulevassa postauksessani), joten senpä takia haluan hiuksiini uutta ilmettä.

Olen ajatellut värjätä hiukseni, enkä vain yhdellä värillä vaan ajattelin kokeilla uutta hiustrendiä nimittäin ”Dipattuja” hiuksia. Tämän tekisin heti kun rahaa riittäisi Hämeenlinnan GloHair kampaamoon. Se on kuulemma yksi parhaimmista paikoista Hämeenlinnassa laittauttaa hiuksensa, joten senpä myötä haluaisin käydä siellä kokeilemassa pitävätkö sanat paikkansa.
Värjäys tässä kampaamossa maksaa sen noin 100 euroa ja minä kun ajattelin ottaa hiuksiini kolmea eri väriä, mutta kutakin väriä vain hiukan, joten mietin tässä, että tuleeko värjäys sitten maksamaan sen 300 euroa. Se olisi aika suuri hinta värjäyksestä, mutta toivottavasti asia ei ole näin eivätkä he pyydä näin paljoa vaan saisin hiukseni värjättyä 100 eurolla.
Olen aivan innoissani dipatuista hiuksista ja haluan nähdä mahdollisimman pian näitä omissa hiuksissani. Tulevana kesänä tämän unelman pitäisi toteuta! Siihen asti voin vain haaveilla niistä unissani!
Tässä on kuva dipatuista hiuksista mitkä toivoisin omiin hiuksiini ja tällä hetkellä olenkin jo tarmokkaasti niihin säästämässä!
(WeHeartIt)Jasmin

2 kommenttia:

 1. Sullehan sopisivat loistavasti nuo liukuvärjätyt hiukset! Itse käytän mielummin tätä termia, kuin "dipatut hiukset". Mulla tulee dippaamisesta vaan nälkä! B----D

  Mutta niin, varmaan voit värjätä tukan 100 eurolla. Ei se hinta kai siitä kertaannu, kun laittaa useammalla värillä ;O Mutta ihan todella toivon, että toteutatat nää sun unelmas! Näyttäisi tosi upeelta. Vaikka upee oot muutenkin ;)

  Ja lähetän sinulle tällaisen haasteen, jonka ohjeet löytyvät blogistani julkaisusta "Haastetta pukkaa!". Ota tai jätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi likuvärjäys nimitys on ehkä hienompi nimutys kun dipit:D

   Joo, niin oon ajatellukkin et ei kai toi hinta siitä kertaannu, sillä silloinhan hinta olisi ihan järjetön!D:

   Kiitos paljon! Joo, ajattelin oottaa tämän sitten kesälomalla vähän ennen koulun alkua, sillä vielä rahat eivät ole kasassa!

   Haaste vastaanotettu!:D

   Poista

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: