~Katsojat~

~Translate~

lauantai 13. huhtikuuta 2013

~Asukokonaisuus N° 15~


Tuttu bleiseri on päässyt jälleen mukaan asuuni. Tällä kertaa vain vähän erilainen paita ylläni. Elikkä päälläni on musta klassisen värinen bleiseri mikä on minusta kivan näköinen, sillä bleiserissä on olkapäissä rypytykset sekä olkatoppaukset mitkä tekevätkin asusta ns. enemmän juhlavamman ja samoin tietysti paljon naisellisimman näköinen. Rypytykset olkapäissä saavat myös olkapäät näyttämään vähän suuremmilta ja se tuo enemmän ryhdikkyyttä olemukseen.
Päälläni on myös muuten vaaleanpunainen perus t-paita, mutta yläosassa oleva pitsi reunus tekee asuta paljon mielenkiintoisemman ja minusta hyvinkin kauniin näköisen. Musta pitsi reunus myöskin menee hyvin yhteen mustan bleiserin kanssa.

Tähän asuun ei välttämättä tarvitse lisätä minkäänlaista kaulakorua kun itse pitsireunukset ovat juuri se koru, sillä se on kaunis ja myös asun kiintopiste. Vaaleanpunainen väri tuo taas vähän väriä ja ilmettä muuten niin tummaan ja sekä klassiseen asuun.

Sitten jalkaan vain tiukat jalkoja myötäilevät farkut taikka jegginsit, mitä nyt kukin tykkääkin käyttää. Itselläni on kuvassa päällä korkeavyötäröiset jegginsit, sillä nehän ovat joustavaa kangasta ja täten ne ovat todella mukavat päällä, niissä on helppo liikkua ja eivätkä ne kiristä epämukavasti. Senpä takia housuissa jegginsit ovat minun suosikki valintani.

Asusteeksi voi lisätä kasa rannekoruja sekä mieleisensä laukun. Itse valitsin laukun mikä on minusta hauskan mallinen ns. laatikon mallinen ja pidän juuri tämän laisista laukusta. Minulla onkin suunnitelmissa ostaa H&M:stä musta laukku mikä on juuri tämän mallinen. Laukku maksaa noin 30 euroa ja haluan sen todella itselleni, niin ihana kuin se onkin.

Blaiseri~ Kanuuna


Otin vielä kuvia asuta ilman bleiseriä, jotta näkee minkä näköinen paita on ja samoin koko asukin saa aivan uuden ilmeen ja näyttää täysin erilaiselta ilman takkia. Näin voisin kulkea jonakin kauniina ja lämpimänä kesäisenä päivänä ja kun iskee kylmyys voin lisätä bleiserin ylleni.

T-paita~ H&M

Jegginsit~ Cubus

Asusteet:
Laukku~ Kanuuna
Korut~ Kanuuna

Tässä oli sitten tämän kertainen asukokonaisuus. Minkähän näköinen seuraavaa asukokonaisuus mahtaa näyttää. Se jää nähtäväksi… Siihen asti hyvää loppu iltaa kaikille! (-:


Jasmin


                                                                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: