~Katsojat~

~Translate~

maanantai 25. helmikuuta 2013

~Ideapark -muodin maailmaa~


Olin siskoni kanssa Ideaparkissa Lempäälässä. Lähdettiin kotoa sinne 10:00 aikaan aamulla ja palattiin kotiin 18:00 aikaan illalla. Meillä oli tarkoituksena shoppailla ja kunnolla, niin että lompakko pursuaisi tyhjyyttään, mutta se ei mennyt ihan niin.

Kiertelimme ja kaartelimme ympäri suurta Ideaparkkia (Ideaparkissahan on yli 200 sataa kauppaa, että katseltavaa riitti), mutta mitään ei tahtonut löytyä. Mutta mikäs siinä säästyipä rahaa.
 
No, kun ei sitten ollut tekemistä ja kyyti olisi tullut vasta kuuden aikaan, niinpä loppuaika meni sitten täysin pelleilyksi. Menimme vaatekauppoihin ja valitsimme toisillemme asukokonaisuuksia, aivan kamalia sellaisia ja meidän piti sitten pukea ne yllemme. (se on oikeasti todella hauskaa). Menimme sekä paikalliseen kahvillaan, se oli oikeastaan missä rahaa tuhlasimme, sillä ostimme molemmat pullaa ja limua, mutta kuitenkin tarkoituksena meillä oli se, että arvioimme ohikulkijoiden vaatteita eli kerroimme mikä oli kyseisessä asussa kivan näköinen ja mikä vastaavasti hirveää. Sekä paljon muuta. Saimme ajan kulumaan hienosti ja rahaa kului vain se 4,50 euroa, mikä saavutus! En ole koskaan tuhlannut shoppailu reissullani , niin vähän rahaa tai oikeastaan voisi sanoa ikkuna shoppailuksi, sillä sitähän se oli, pääasiassa.


Hauskaa oli ja taas yksi ikimuistoinen päivä, oikea muotipäivä!


Info paketti ostoskeskuksesta Ideaparkista:


~Kaikki on tehty vieraitamme varten~


Ideapark on liikekaupunki, joka tarjoaa vierailleen ylivoimaisen houkuttelevan vapaa-ajan, sisustuksen, muodin ja päivittäistavaran ostospaikan. Siellä liikut kaupasta tai korttelista toiseen - ilman kesäsateita, loskaa tai lumipyryä ja ilman parkkipaikan vaihtoja.

Laadukkaiden ostoselämyksien ohella Ideapark on täynnä vapaa-aika- ja kulttuuripalveluita, ihan koko perheelle.





Jasmin Guessous
***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: