~Katsojat~

~Translate~

tiistai 19. helmikuuta 2013

~Kirpputori -ehkäpä paras vaatekauppa~

 

Varmasti tiesitte, että kirpputoreilla käyminen kannattaa,sillä siellä on vaikka mitä! Eikä rahapussissakkaan tunnu missään.
Moni varmasti ajattelee, ettei kirpputoreilta kannata mitään ostaa, kun vaatteet ovat käytettyjä ja menneen ajan muotia ja kun on noloa ostaa vaatteita kirppikseltä, sillä pitää aina olla merkkivaattita, mutta ei se näin ole. Nimi tietysti hämää kun käytetään sanaa "kirppu", mutta se on vain joku kekseliäs ihminen keksinyt!
Kirppiksiltä varmasti löytyy vaatteita mitä ihmiset käyttävät nykyäänkin, ja jos on innokas tekemään vaatteita, niin kirppiksiltä voi ostaa erilaisia vaatteita sekä kankaita ja tehdä niistä itse jotakin uutta kuin menisi Eurokankaaseen ja ostaisi kalliin kankaan.

Itse olen siis usein käynyt kipputoreilla ja ostellut vaikka mitä. Juuri viime viikonloppuna olin Helsingissä Kaivarin kirppis KANUUNA:ssa ja se on ihan mieleton paikka, voisi sanoa, että se on shoppailija unelma, itse ainakin pidän. Mainostan Kanuunassa käymistä, sillä sieltä tosiaan löytää käyttö kelpoisia vaatteita kohtuus hintaan ja Kanuuna on kyllin iso paikka, että kirreltävää tosiaan löytyy. (www.kaivarinkanuuna.fi <-- siinä on sivusto kyseiseen kirppikseen)
Se oli kyllä ihana reissu ja täytyy pian päästä uudestaan. Tulikin viimekerralla ostettuakin ihan kohtuullisesti vaatteita jälleen ...





Seuraavan kerran kun sinulla on suunnitteilla lähteä shoppailemaan, niin kannattaa käydä kurkkaamassa lähin kirpputorisi, sillä jospa seltä löytyisikin jotain mistä pidät.
Saat sen jopa puolet halvemmalla kuin normaali hintaisesta kaupasta, rahaa siis säästyy ja sehän on tärkeä seikka!



Jasmin Guessous
***




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: