~Katsojat~

~Translate~

maanantai 25. helmikuuta 2013

~Pidä ihosi puhtaana päivittäin -helpot niksit~

 

Tämänhetkiset tuotteet mitä nykyään käytän
Kasvojen puhdistaminen pitää ihon heleänä


Iho on syytä puhdistaa kaksi kertaa päivässä. Iltaisin se puhdistetaan, jotta kasvoille päivän mittaan kertynyt lika ja saasteet sekä meikki saadaan pois. Yön aikana ihon toiminnot ovat vilkkaimmillaan, joten puhdistettu iho ottaa hoitotuotteiden tehoaineet paremmin vastaan illalla kuin aamulla.

Aamupuhdistus siistii iholta yöllisessä työrupeamassa syntyneen ylimääräisen talin. Mikäli ihoa ei puhdisteta, ilman epäpuhtaudet ja ihotali voivat tukkia ihohuokosia, jolloin hipiälle voi kertyä epäpuhtauksia.


Ihotyyppi ja ihosi tarve määrittelevät oikean tuotteen


Kauppojen hyllyt pursuavat puhdistustuotteita. Niiden koostumukset vaihtelevat täyteläisistä voiteista kirkkaisiin, juokseviin vesiin. Puhdistustuote valitaan ihon tarpeen ja tyypin mukaan. Mikäli et tunne ihotyyppiäsi tai haluat apua oikeiden tuotteiden valinnassa, asioi kosmetologilla tai kysy apua tavaratalojen kosmetiikkamyyjiltä.

Myös ihon tuntemukset antavat osviittaa oikean tuotteen hankkimisessa. Mikäli iho rasvoittuu ja kiiltelee helposti, talintuotantoa hillitsevät puhdistustuotteet ovat luultavimmin paras valinta. Ne jättävät ihon raikkaaksi ja mattaiseksi.

Kireä, helposti punoittava ja läiskikkääksi muuttuva kuivaihoinen tarvitsee puhdistusaineeseensa hoitavia aineosia, jotka vahvistavat ihon pintaa suojaavaa hydrolipidikalvoa. Normaali-ihoisen putsareissa on mukana optimaalista ihon olotilaa ylläpitäviä, niin sanottuja tasapainottavia aineosia.


Puhdistustuote käyttömieltymyksesi mukaan


Puhdistustuotteen valintaan vaikuttaa myös käyttömieltymyksesi. Mikäli haluat puhdistaa kasvosi ilman vesijohtovettä, kallistu paperoitavien eli kasvopaperilla tai vanulapulla pyyhittävään puhdistustuotteeseen. Puhdistusemulsiot ja -vedet toimivat usein parhaiten vanulappua apuna käyttäen. Jos ihosi ei tunnu puhtaalta ilman vesipesua, valitse vedellä huuhdeltava, usein geelimäinen tai vaahtoava puhdistustuote.

(KauneusjaTerveys)




Jasmin Guessous

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

~ Kerro ihmeessä mielipiteesi postauksestani
~ Kysy rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää
~ KIITOS kaikista kommenteista! Niitä on aina mukava lueskella ja samoin vastailla!(: